Apartmaji in sobe Anzl – Mirna lokacija, pravljični apartmaji in sobe, wifi, klima, brezplačno parkirišče in še mnogo več v estetsko dovršenih apartmajih. pranzlno-aktivnosti-slider-image

Aktivnosti

Dan pri Anžlnu lahko začnete z domačim slovenskim zajtrkom, sestavljenim iz domačih jajc, mesnin, zaske, mlečnih produktov, marmelade in peciva. Tako okrepčani lahko pričnete raziskovati prelepo naravo blejskega kota. Pot vas lahko vodi okoli blejskega jezera z obveznim postankom na kremšniti. Za tiste, ki vam ustreza bolj razgibano površje, pa je v okolici polno lepih sprehajalnih in kolesarskih poti.
Iz Mlina jo lahko krenete na okoliške hribčke – kot so Straža (poleti sankališče, pozimi smučišče), Dobra Gora, Mala Osojnica, Ojstrica.

Poleti se lahko osvežite v jezeru ali bližnji reki Savi, pozimi pa so v bližini smučišča, čudovita narava za sprehajanje in mnogo restavracij za razvajanje brbončic in uživanje ob kulinariki. Če bi radi raziskovali zgodovino Bleda z okolico, pa na visoki pečini nad jezerom kraljuje grad, kjer je tudi muzej.